E3 2019: kā skatīties, kā Microsoft Xbox Scarlett atklāj tiešraidi

Šodien sākas gada lielākais spēļu notikums E3 2019 - pirmā prezentācija ir liela, un paredzams, ka Microsoft paziņos par savas nākamās paaudzes konsoli - Xbox Scarlett.


gari cirtaini matu griezumi ar sprādzieniem

Protams, Microsoft nākamās paaudzes konsoles atklāšana ir viens no lielākajiem spēļu ziņu notikumiem gadā. Kaut arī jaunās konsoles nosaukums vēl nav jāpaziņo, daudzi sagaida, ka tai vismaz būs kāds sakars ar Scarlett koda nosaukumu, kas arvien parādās.

Zemāk varat skatīties visu Microsoft prezentāciju tiešraidē. Plānots, ka tā sākums būs plkst. 13:00 Klusā okeāna reģionā, plkst. 16:00 austrumu daļā, pulksten 20:00 pēc GMT un plkst.

The Elektroniskā izklaides izstāde (E3) apvieno aparatūras ražotājus, programmatūras izstrādātājus un spēļu izdevējus, lai parādītu savus jaunākos darbus.


  • Lasīt vairāk: Iespējamā PS5 informācija un specifikācijas noplūdušas pēc slepenā & rsquo; Sony tikšanās

Videospēļu entuziasti ikgadējo pasākumu gaida ar lielu gaidību, jo jaunais, kas iznāk no E3, formē šī gada spēļu ainavu. Jauni spēļu paziņojumi, atjauninājumi no tiem, kas pašlaik tiek izstrādāti, un pat jaunas aparatūras atklāšana ir parasta parādība.

Kad ir E3 2019?

E3 2019 sāksies 11. jūnijā un beigsies 13. jūnijā. Trīs dienu pasākums notiks Losandželosas sanāksmju centrā, Losandželosā, Kalifornijā.


Losandželosas konferenču centrs rīko pasākumu kopš 2008. gada. E3 ir organizēts arī jūnijā visos pasākumos kopš 2009. gada.

Biļetes vai abonementus joprojām var iegūt uz E3 2019. Spēlētāja emblēma maksā 249 USD un dod jums tiesības uz pamata piekļuvi pasākumam visas trīs dienas. Otra pieejamā alternatīva ir premium caurlaide, kuras cena ir 995 USD. Kā norāda nosaukums, tas dod jums tiesības uz dažām privilēģijām, piemēram, piekļuvi agrām stundām, VIP atpūtas telpu un katras dienas brokastis un pusdienas.


E3 ExpoE3 ir lielākais spēļu gadatirgus apkārtnē. LacclinkLosandželosas konferenču centrā notiks E3 2019 & hellip;

E3 2019 grafiks

E3 2019 grafiks ir paziņots. Daudzi aparatūras izstrādātāji un izdevēji ir apstiprinājuši attiecīgo preses konferenču datumu un laiku. Prezentācijas laiks ir šāds:

  • Microsoft: 9. jūnijā plkst. 13.00 PDT, plkst. 16.00 EDT, plkst. 21.00 pēc BST
  • Bethesda: 9. jūnijā plkst. 17:30 PDT, plkst. 20:30 EDT, plkst. 1:30 BST (10. jūnijā)
  • Return Digital: 9. jūnijā plkst. 19.00 PDT, plkst. 22.00 EDT, plkst. 3:00 BST (10. jūnijā)
  • PC spēļu izstāde: 10. jūnijā plkst. 10:00 PDT, 13:00 EDT, 18:00 BST
  • Ubisoft: 10. jūnijā plkst. 13.00 PDT, plkst. 16.00 EDT, plkst. 21.00 pēc BST
  • Kinda Funny Games vitrīna: 10. jūnijā plkst. 16:30 PDT, plkst. 19:30 EDT, plkst. 12:30 BST (11. jūnijā)
  • Square Enix: 10. jūnijā plkst. 18.00 PDT, plkst. 21.00 EDT, plkst. 2:00 pēc BST (11. jūnijā)
  • Nintendo: 11. jūnijā plkst. 21.00 PDT, 12.00 EDT, 17.00 BST

Sony un PS5

Daudzi spēlētāji cer uz kādu PS5 paziņojumu vai ķircināšanu. Tomēr Sony vēl 2018. gadā apstiprināja, ka viņiem trūks šī gada E3.

kādas ir ziepju uzacis

Spēļu aprindās tas ir milzīgs jaunums, jo E3 2019 būs pirmā reize, kad Sony šajā pasākumā netiks prezentēts.

Protams, tas būs vilšanās ziņa tiem, kuri gaida papildu PlayStation 5 jaunumus. Klīst baumas, ka Sony atklās vairāk informācijas par PS5 savā ikgadējā pasākumā PlayStation Experience (PSX).


kabatas savārstījumsSony netiks parādīts E3 2019 & hellip;

Microsoft E3

Kopš Microsoft pārcēlās uz spēļu ainu 2000. gadā, viņi vienmēr ir bijuši E3. Līdz ar to E3 2019 nebūs izņēmums. Saskaņā ar noplūdušu ekrānuzņēmumu no Xbox Brasil, Microsoft vadīs 2 stundu garu prezentāciju, nevis to ierasto 90/105 minūšu raidījumu, kas ir darbojies pagātnē.

Šis laika pieaugums varētu būt saistīts ar faktu, ka Microsoft no visām prezentācijām neapšaubāmi ir visvairāk satraukta. Tam ir vienkāršs iemesls: Xbox 2. Lai gan šajā brīdī nekas nav apstiprināts, tiek uzskatīts, ka Microsoft paziņos par divām atsevišķām nākamās paaudzes konsolēm - Project Scarlett un Project Anaconda.

  • Lasīt vairāk: Kad iznāk Xbox Scarlett? Jaunas detaļas, baumas un daudz kas cits

Konsoles, visticamāk, sauks par kaut ko citu, bet Microsoft prezentācijā varētu būt iekļautas dažas sulīgas specifikācijas, izlaišanas datums un pat to vizuālais materiāls.

Kas attiecas uz lielākajām jaunajām konsolēm, tas acīmredzami ir monumentāls spēļu jaunums. E3 2019 varētu sākties ar milzīgām ziņām, jo ​​Microsoft ir pirmā kompānija, kas to piedāvā.

Rockstar pie E3?

Jaunākās baumas, un, iespējams, visnopietnākās, ir tādas Rockstar paziņos par šoku 2019. gada E3.

Šo apgalvojumu pamatotība ir nedaudz apšaubāma. Pirmkārt, pasākuma grafiks jau ir noteikts. Otrkārt, Rockstar nekad nav parādījies E3, izvēloties izlaist pilnīgi jaunu spēļu informāciju savās platformās.

  • Lasīt vairāk: Vai Rockstar izlaidīs Bully 2 spēli pirms GTA 6? Baumas, noplūdes un vairāk

Tomēr to nevar pilnībā izslēgt. Baumas par jaunu Rockstar spēli pēdējās nedēļās ir palielinājušas tempu. Tā kā GTA 5 tika izlaists 2013. gadā un nesen tika atklāta PS5 informācija, būtu piemērots kaut kāds GTA 6 paziņojums.

Citas baumas, pieņemot, ka notiek Rockstar paziņojums, ir tas, ka viņu nākamā spēle būs Bully 2, turpinājums 2006. gada klasikai.

Kaut arī Bully 2 spēle būtu liels darījums, tās paziņojums būtu mazs, salīdzinot ar Grand Theft Auto 6 apstiprinājumu.

cod ww2 kā iegūt mp40
Rockstar spēlesJebkura veida Rockstar paziņojumi būtu masveida jaunumi & hellip;

Jauns Nintendo slēdzis?

Nintendo E3 vienmēr izlaiž daudz jaunas informācijas, un šis gads, visticamāk, neatšķirsies. Ir murminājumi par Nintendo Switch 2 un Nintendo Switch lite.

  • Lasīt vairāk: Kad iznāk Nintendo Switch 2? Izlaiduma datums, baumas un daudz kas cits

Pirmais, iespējams, ir mazāk ticams, jo Switch tika izlaists tikai 2017. gada martā. Tomēr ziņas par Nintendo Switch lite nesen ir uzkrājušas impulsu. Ja baumas ir patiesas, E3 2019 būtu īstais laiks to paziņot.


Šis raksts pēdējo reizi tika atjaunināts svētdien, 26. maijā plkst. 07.45 pēc Austrumu laika.